Donaris 930 x 122

furt

Argeș: A furat peste 4.000 de lei dintr-un magazin, de față cu vânzătoarea

În ziua de 16 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, și au reținut un bărbat de 33 de ani, din Pitești, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

Potrivit sursei citate, din cercetări s-a stabilit că, în cursul zilei de 20 octombrie 2022, bărbatul ar fi sustras sumele de 3.000 de lei și 300 de euro, din tejgheaua unui magazin din municipiul Curtea de Argeș, profitând de neatenția vânzătoarei.

În urma activităților ulterioare, polițiștii l-au identificat pe bărbat, care a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

După administrarea probatoriului, în ziua de 16 februarie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Foto descriptiv: Ziarul de Iasi

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90