Donaris 930 x 122

accident

Argeș. A provocat un accident cu victime și a fugit de la locul faptei

Argeș. A provocat un accident cu victime și a fugit de la locul faptei

Citiți și: Impact violent pe Autostradă: Hyundai transformat într-o epavă!

Polițiștii rutieri au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de părăsirea locului producerii accidentului rutier fără încuviințarea organelor de poliție și vătămare corporală din culpă, și au reținut un bărbat de 37 de ani, din Pitești.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că, pe data de 01 octombrie, un bărbat, în timp ce conducea în localitatea Bascov, s-a lovit de un alt autoturism, condus, din sens opus, de o femeie.

Citiți și: Accident grav în Argeș, acum! Mașina răsturnată!

Accidentul s-a soldat cu două victime: șoferița și un pasager aflat în autoturismul acesteia.

Argeș. A provocat un accident cu victime și a fugit de la locul faptei

După accident, bărbatul de 37 de ani a părăsit locul producerii accidentului fără a anunța polițiștii și fără permisiunea acestora.

,,În urma activităților desfășurate de polițiști, bărbatul a fost identificat și audiat la data de 04 octombrie a.c.

După administrarea probatoriului, la data de 09 octombrie a.c., acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, transmite Poliția Argeș.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3