930 x122 grota rece

lipsire de libertate și tâlhărie calificată

Argeș: A sechestrat o femeie și i-a furat geanta și telefonul mobil

Un argeșean a fost reținut după ce a sechestrat o femeie și i-a furat geanta și telefonul mobil. Acesta urmează să fie prezentat, astăzi, Judecătoriei Curtea de Argeș, cu propunere de arestare preventivă.

În cursul zilei de ieri, de 08 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și tâlhărie calificată, și au reținut un bărbat de 44 de ani, din Sălătrucu.

Din cercetări s-a stabilit că, în dimineața zilei de 08 septembrie a.c., bărbatul ar fi lipsit de libertate o femeie, conducând-o cu forța la mașina personală, unde ar fi deposedat-o de geantă și telefonul mobil.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, transmite IPJ Argeș, într-un comunicat de presă.

Foto descriptiv: Adevărul

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90