930 x122 grota rece

accident

Argeș: Accident grav! A intervenit descarcerarea

Update, ora 14.57, IPJ Argeș transmite: 

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 26 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Pitești către Râmnicu Vâlcea, pe raza localității Drăganu, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului, care se afla singur în mașină, a fost rănit și transportat la spital.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Update, ora 13.44, ISU Argeș transmite:Pompierii de la Detașamentul Pitești și un echipaj SAJ au intervin în cazul unui accident rutier în care un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, în comuna Drăganu, DN 7.

Nu au fost probleme deosebite.

În interiorul autoturismului se afla șoferul în vârstă de 26 ani care a fost extras de către pompieri și echipajul medical, deoarece nu se putea evacua pe cont propriu din cauza leziunilor (dureri în zona lombară).

Pacientul a fost preluat și este transportat la spital.

Știrea inițială, ora 13.20

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp, pe DN 7 C, pe raza comunei Drăganu.

Potrivit primelor informații, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. Este vorba despre un autoturism marca Audi.

În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată.

 

La fața locului au intervenit pompierii, un echipaj de descarcerare și o ambulanță SAJ.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3