New Profesional Consult 930 x 122

accident

Argeș. Accident grav, acum! Bărbat cu lovitură majoră la cap

Argeș. Accident grav, acum! Bărbat cu lovitură majoră la cap

Citiți și: Argeș. Accident grav pe un drum periculos!

Accident grav în Călinești: Bărbat de 40 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, preluat de SMURD

ISU Argeș a anunțat că în urmă cu puțin timp, echipajele de pompieri au fost solicitate să intervină în cazul unui accident rutier produs în comuna Călinești, unde două autoturisme au fost implicate într-o coliziune serioasă.

Citiți și: Accident rutier, acum, în Argeș: Intervenție în forță

Incidentul a avut loc într-o zonă rutieră frecvent circulată, provocând pagube materiale semnificative și rănirea unei persoane.

Conform primelor informații furnizate de autorități, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral în urma impactului.

Victima a fost rapid preluată de paramedicii SMURD, care i-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, urmând să fie transportată de urgență la spital pentru investigații suplimentare și tratament specializat.

În paralel, pompierii s-au asigurat că măsurile de prevenire a incendiilor sunt luate imediat, având în vedere riscul de izbucnire a unui incendiu din cauza scurgerilor de combustibil sau avariilor electrice cauzate de accident.

Echipele de intervenție continuă să monitorizeze zona și să colaboreze cu autoritățile locale pentru a restabili siguranța circulației.

Cauza exactă a accidentului urmează să fie stabilită în urma anchetei desfășurate de poliție.

Argeș. Accident grav, acum! Bărbat cu lovitură majoră la cap

Kaia 555×222
eurial 570×90