New Profesional Consult 930 x 122

accident

Argeș. Accident grav, acum! E ,,măcel” pe străzi!

Argeș. Accident grav, acum! E ,,măcel” pe străzi!

Citiți și: Accident la Podul Viilor! Haos spre A1!

Update.

Martorii prezenți la locul accidentului au relatat că evenimentul s-a produs în timp ce șoferul unui BMW efectua o manevră de depășire a unei coloane de mașini ce se deplasau în direcția Slatina.

Citiți și: Argeș. Imagini cumplite de la înmormântarea preotului mort în accident

În același timp, un alt vehicul, condus de un alt șofer, iniția un viraj spre stânga pentru a merge spre localitatea Bârla din județul Argeș.

Manevra de depășire a coincis cu virajul efectuat de cel de-al doilea conducător auto, rezultând într-o coliziune  între cele două mașini.

Argeș. Accident grav, acum! E ,,măcel” pe străzi!

Impactul a avut loc pe un segment de drum unde vizibilitatea era bună și condițiile meteo favorabile, ceea ce sugerează că, cauza principală a accidentului a fost neacordarea de prioritate și posibil o viteză neadaptată din partea șoferului BMW-ului.

În urma coliziunii, ambele vehicule au suferit avarii semnificative, iar traficul în zonă a fost îngreunat pentru mai multe ore, până la finalizarea cercetărilor la fața locului și eliberarea carosabilului.

Serviciile de urgență au fost alertate imediat, intervenind rapid pentru acordarea primului ajutor și transportul persoanelor rănite la cel mai apropiat spital.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a determina circumstanțele exacte ale accidentului și pentru a stabili responsabilitățile legale ale celor implicați.

Știrea inițială

Un accident rutier grav s-a produs, cu puțin timp în urmă, pe DN65, Pitești-Slatina.

Potrivit primelor imagini de la fața locului, două autoturisme s-ar fi lovit frontal.

Evenimentul rutier a avut loc în localitatea Lunca Corbului.

Echipajele de intervenție se deplasează acum la locul accidentului, pentru gestionarea situației.

Argeș. Accident grav, acum! E ,,măcel” pe străzi!

Până în acest moment nu se știe dacă au fost implicate victime în evenimentul rutier.

Traficul este blocat în zonă, formându-se ambuteiaje pe ambele sensuri de mers.

Revenim cu actualizări pe măsură ce noi informații vor fi disponibile!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • pitestean spune:

    Ma intreb,oare o parte din soferii BMW-lor.sunt virusul neiertator al soselelor,foarte, faoarte multe accidente,in care sunt angajate masini din aceasta marca.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90