930 x122 grota rece

accident

Argeș: Accident grav, acum! Sunt oameni în pericol

Argeș: Accident grav, acum! Sunt oameni în pericol

Citiți și: S-au trezit cu Poliția Locală pe cap! A curs cu amenzi!

Update 2

Poliția Argeș transmite:

Citiți și: Regula de care știu foarte puțini șoferi! Te poți alege cu sancțiuni grave

,,Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș au intervenit la un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, pe DN 7C, în localitatea Valea Iașului.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curte de Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 30 de ani, din Corbeni, care conducea o autoutilitară, pe DN 7C, pe raza comunei Valea Iașului, din direcția Corbeni către Curtea de Argeș, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, posibil pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la carosabilul umed, a pătruns pe sensul opus de mers, rezultând coliziunea cu un autoturism, condus din celălalt sens de deplasare de către un bărbat de 30 de ani, din Cicănești, după care a intrat în șanț.

În urma accidentului, un bărbat de 33 de ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni, fiind transportat la o unitate medicală.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.”

Update 1

În urma evenimentului a rezultat o victimă de sex masculin, în vârstă de aproximativ 32 de ani, care prezenta diferite traumatisme la nivelul corpului.

În urma acordării primului ajutor calificat, victima a fost transportată la spital de echipajul SMURD.

Pompierii au asigurat măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol, transmite ISU.

Știre inițială

Un accident rutier grav s-a produs în comuna Valea Iașului, implicând o autoutilitară și un autoturism.

Incidentul a necesitat intervenția de urgență a echipajelor de salvare.

Intervenția echipei de salvare

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș, echipați cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat. De asemenea, o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) a fost trimisă pentru a acorda îngrijiri medicale celor implicați în accident.

Echipajele de intervenție au acționat rapid pentru a asigura zona și pentru a oferi primul ajutor victimelor.

Pompierii au evaluat situația și au luat măsuri pentru a preveni eventualele pericole suplimentare, cum ar fi scurgerile de combustibil sau riscul de incendiu.

Echipajul SMURD și paramedicii de pe ambulanța SAJ au acordat îngrijiri medicale de urgență persoanelor rănite. Acestea au fost stabilizate și transportate la cel mai apropiat spital pentru investigații și tratamente suplimentare.

Cauzele accidentului/Argeș: Accident grav, acum! Sunt oameni în pericol

Deocamdată, cauzele exacte ale accidentului nu sunt cunoscute. Autoritățile competente au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs coliziunea. Se vor analiza posibilele erori umane, starea vehiculelor implicate și condițiile de drum în momentul impactului.

Autoritățile recomandă conducătorilor auto să fie atenți la condițiile de drum, să mențină distanța de siguranță între vehicule și să respecte limitele de viteză.

Foto: ISU Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3