New Profesional Consult 930 x 122

accident

Argeș: Accident grav! Bărbat lovit de mașină

Un accident grav s-a produs astăzi, în jurul prânzului, pe DN 7, pe raza localității Bascov. Un bărbat de 44 de ani a fost grav rănit de o mașină.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

Acesta a fost transportat în stare de inconștiență la spital.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

IPJ Argeș transmite:

„La data de 22 martie a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au fost sesizați despre producerea unui accident, în urma căruia un pieton a fost rănit, pe DN 7, în localitatea Bascov.

Din cercetările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 62 de ani, din orașul Novaci, județul Gorj, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Râmnicu Vâlcea către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor (posibil pe fondul traversării neregulamentare), în localitatea Bascov, a accidentat un bărbat de 44 de ani, din Bascov, care se deplasa în calitate de pieton.

În urma accidentului, pietonul a fost rănit grav și transportat la spital, în stare de inconștiență.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.”

Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitesti

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90