930 x122 grota rece

accident

Argeş: Accident grav cu mai multe autoturisme. Minoră în stare critică, femeie cu picioarele rupte

Accident grav cu mai multe autoturisme, la Poiana Lacului. Trei maşini, trei victime, între care o fetiţă de 10 ani – în stare critică.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

UPDATE ORA 13.25: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 31 de ani, din Vedea, care conducea o autoutilitară, pe DN 65B, din direcția Drăgășani către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi acroșat un autoturism, care circula în fața sa, condus de un bărbat de 47 de ani, din Poiana Lacului, ar fi pătruns pe sensul opus, și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus, din direcția Pitești către Drăgășani, de o femeie de 37 de ani, din Poiana Lacului.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducatoarei ultimului autoturism și a pasagerei, de 10 ani, din acesta, care au fost preluate de echipajele medicale. De asemenea, șoferul autoutilitarei a fost rănit și transportat la spital.

Citiți și: Alt bolid de lux BMW, accident grav în Argeș!

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool, iar pentru conducătoarea auto, având în vedere starea medicală, vor fi recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizează IPJ Argeş.

 

 

UPDATE ORA 12.15. ISU Argeş, primul bilanţ: „O autoutilitară și două autoturisme implicate și 3 victime, printre care și o minoră. Pompierii au intervenit cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de două echipaje ale SAJ.

Pentru unul dintre conducătorii auto, femeie, a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru descarcerarea acestei, victima fiind predată ulterior la echipajul SMURD de prim ajutor calificat, care a transportat-o la spital. Pasagera acesteia, o fată cu vârsta de aproximativ 12 ani, a fost preluată de către un echipaj al SAJ.

A treia victimă este conducătorul autoutilitarei, care a fost preluat de către celălalt echipaj SAJ. Femeia este conștientă și a suferit leziuni la membrele inferioare”.

 

 

UPDATE ORA 11.20: Echipajul SMURD a preluat o femeie de 40 ani cu ambele picioare rupte. Un echipaj SAJ a preluat un minor – fetiţă. Aceasta ar fi în stare foarte gravă. O a treia victimă a fost preluată de o altă ambulanţă a Serviciului Judeţean.

 

 

Ştirea iniţială – ora 11.00

La această oră, polițiștii rutieri au fost sesizaţi cu privire la un accident petrecut pe DN 67 B – Poiana Lacului, jud. Argeş. Din primele informaţii, ar fi vorba de trei autoturisme implicate. În evenimentul rutier ar fi implicată şi o minoră cu vârsta de aproximativ 13 ani. De asemenea, una din victime ar fi încarcerată şi posibil inconştientă. Oamenii legii se deplasează la fața locului pentru luarea primelor măsuri și efectuarea cercetărilor.

 

 

„Poiana Lacului, accident rutier produs între 3 autoturisme, posibile scurgeri de lichide combustibile. Pompierii intervin cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, alături de două echipaje SAJ”, anunţă ISU Argeş.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Mergeți cu viteza excesivă tată,așa mergeți 90% de pe raza acelor comune..și sunteți ft atenți la telefoane și nu la trafic

  • Ella spune:

    Se merge cu viteza !Pe lunca spre Brutărie Maradrimex se circulă ca pe autostrada!În vedea

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90