930×122 CAPRA 5

accident

Argeș. Accident grav în noaptea de Crăciun! A intrat cu Passat-ul într-o casă!

Argeș. A intrat cu Passat-ul într-o casă!

Citiți și: Argeș. Bărbat resuscitat după ce a intrat cu mașina în gard

Update, ora 13.40. Poliția Argeș transmite:

„*Fiind sub influența alcoolului, a provocat un eveniment rutier*

Citiți și: Accident cu un bolid Mercedes de peste 100 de mii €, la intrare în Pitești

În cursul nopții trecute, în jurul orei 01.00, pe strada Grigore Alexandrescu din Câmpulung a avut loc în eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, în care un autoturism a intrat în zidul unei case.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că, un bărbat de 41 de ani, din județul Teleorman, care conducea un autoturism, pe strada Grigore Alexandrescu, din Câmpulung, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în zidul unei case.

În urma evenimentului, nu au rezultat victime.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.”

Accident mai puțin obișnuit azi-noapte în Câmpulung, Argeș. Șoferul unui autoturism Volkswagen Passat a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina direct în zidul unei case!

ISU Argeș trasmite cu privire la acest eveniment rutier:

„Aproape de ora 01.00, pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Câmpulung, strada Poet Grigore Alexandrescu, pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor în cazul unui eveniment rutier în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în zidul unei case.

 

Din fericire, nu au fost identificate victime, la momentul respectiv nu erau persoane în încăpere.”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90