NOR CURIER 930X122

accident

Argeș. Accident GRAV – LIVE! Au apărut imaginile!

Update, ora 09:26

Citiți și: Argeș. Accident grav în miez de noapte!

Au apărut imaginile video din timpul producerii accidentului.

 

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Acestea au fost surprinse de camera de bord a unui șofer aflat în trafic în acel moment și urcate apoi pe un grup de Facebook destinat șoferilor din județul Argeș.

Update, ora 08:30, ISU Argeș transmite: „La locul solicitării, pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor. Echipajul SAJ monitorizează o persoană de sex feminin.”

Știrea inițială, ora 07:48 – Argeș: Mașină făcută praf! A intrat într-un cap de pod!

În această dimineață, un accident rutier s-a produs în comuna argeșeană Stâlpeni.

Potrivit primelor informații, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un cap de pod.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Mioveni cu o autospecială de intervenție și echipaj SAJ.

Deocamdată nu există informații despre existența unor posibile victime.

Sursă video: Info Trafic Pitesti

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • . spune:

    Capetele de pod sunt cele mai mari pericole de pe drumuri. Trebuie data o lege sa se niveleze toate. Atât la proprietăți private cât și la podurile de sub drumuri. S-au obligat prin PNNR să reducă numărul accidentelor. Asta ar fi o măsură bună, nu spoturile de la TV.

  • Cosmin spune:

    Dacă va uitați atent mașina de poliție dispare din cadru in momentul in care Loganul apare in cadru, acesta fiind deja cu jumătate de mașina in afara carosabilului! Pe scurt,din vina poliției care depășește fără niciun stres omul a intrat in cap de pod! Spune-ți ca a pierdut controlul volanului,mie mai mult mi se pare evitarea idioților care cica îți oferă siguranța

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90