Donaris 930 x 122

accident

Argeș. Accident grav! Trei oameni au ajuns la spital!

Update: În urma evenimentului au rezultat trei victime, două femei și un bărbat.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

„Paramedicii SMURD au monitorizat și transportă la spital o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 37 de ani, care a suferit traumatisme la nivelul capului și feței și prezintă suspiciune fractură la ambele membre inferioare.

Celelalte două persoane au fost preluate de echipajele SAJ.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

La locul intervenției, pompierii asigură măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor”, precizează ISU Argeș.

Știrea inițială: În urmă cu puțin timp, la 112 a fost anunțat un accident rutier în care sunt implicate trei autoturisme.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argel, evenimentul s-a produs pe raza localității Coșești, în satul Lăpușani.

Intervin pompierii de la Detașamentul Mioveni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3