New Profesional Consult 930 x 122

accident

Argeș. Accident în această seară! Două mașini s-au lovit

Argeș. Accident în această seară! Două mașini s-au lovit

Citiți și: Accident cu trei mașini în Argeș: Pompierii, intervenție imediată

Un accident rutier a avut loc recent în comuna Bradu.

Sunt implicate două autoturisme, într-un incident care a necesitat intervenția rapidă a serviciilor de urgență.

Citiți și: Urgență în Argeș! Impact frontal între un TIR și un autoturism

Evenimentul s-a produs într-o zonă unde astfel de incidente rutiere aduc adesea comunitatea și autoritățile împreună pentru a gestiona consecințele.

Doliu în Pitești! Un cunoscut director a murit!

Echipele de pompieri de la Detașamentul Bradu au fost printre primii care au răspuns apelului de urgență, ajungând la locul accidentului pentru a implementa măsuri specifice de prevenire a incendiilor.

Aceasta este o procedură standard în cazul accidentelor rutiere, dat fiind riscul de incendiu care poate rezulta din scurgerile de combustibil sau din avarierea sistemelor electrice ale autovehiculelor implicate.

Pe lângă pompieri, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș a fost de asemenea prezent la fața locului pentru a evalua și monitoriza starea de sănătate a celor două persoane afectate de coliziune.

Deși accidentul s-a soldat cu daune materiale, din fericire nu s-au înregistrat victime încarcerate, ceea ce a facilitat accesul echipajelor de salvare la persoanele implicate.

Autoritățile locale și serviciile de urgență își reînnoiesc apelul către șoferi de a conduce cu prudență și de a fi mereu atenți la condițiile de drum, pentru a preveni astfel de evenimente nefericite și a proteja viețile tuturor participanților la trafic.

Argeș. Accident în această seară.. Două mașini s-au lovit

Sursă foto articol: Facebook/ Info Trafic Pitești

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90