EcoMoto 930×122

accident

Argeș. Accident la Dedulești! O persoană a murit!

Argeș. Accident la Dedulești! O persoană a murit!

Citiți și: Accident grav în Argeș, acum! Mașina răsturnată!

Update, ora 22:22

Poliția Argeș face precizări cu privire la accidentul rutier de la Dedulești:

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

*Update:*

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că, în jurul orei 17:30, un bărbat de 27 de ani, cetățean bulgar, care conducea o autoutilitară pe DN 7, pe raza comunei Morărești, având direcția de deplasare Pitești spre Rm. Vâlcea, a intrat în coliziune cu o autoutilitară care se deplasa în aceeași direcție, în fața sa, condusă de un bărbat de 31 de ani, care, de asemenea, este cetățean bulgar.

În urma impactului, acesta a fost proiectat în autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat de 49 de ani, din București.

Imediat după evenimentul rutier, bărbatul de 31 de ani, care conducea a doua autoutilitară dintre cele trei vehicule implicate, a acuzat o stare de rău.

La fața locului, echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, însă bărbatul a decedat.

Cauza decesului urmează să fie stabilită prin efectuarea unei autopsii medico-legale, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, în cauză fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal.”.

Update, ora 19:35

Un accident grav s-a produs în urmă cu puțin timp pe Dealul Negru la Dedulești.

O persoană a decedat, în urma impactului dintre două autoutilitare, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate.

În accident a fost implicată și o a treia mașină.

“După producerea accidwntului  unul dintre conducătorii auto implicați a acuzat o stare de rău. Au fost efectuate manevre de resuscitare de către echipajele medicale chemate la fața locului, însă bărbatul a decedat.”, transmite ISU.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili condițiile în care s-a produs tragicul accident rutier.

Știrea inițială:

Un accident rutier grav s-a produs în urmă cu puțin timp pe raza localității Morărești (Dedulești), DN 7, în care au fost implicate, din primele informații, două autoutilitare.

La fața locului, echipajul SMURD a identificat o persoană, șofer, care este în stop cardio respirator și i se efectuează manevrele de resuscitare alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3