EcoMoto 930×122

accident motociclist mort

Argeș: Accident mortal cu un motociclist. Ce au stabilit polițiștii

Accident cu motociclist în cursul nopții, la Câmpulung. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani a căzut de pe motocicletă și loviturile suferite au fost fatale. Victima a decedat în drum spre spital.

Citiți și: Pasiunea care l-a ucis! Tânărul din Argeș, mort în accident, înmormântat!

CE AU STABILIT POLIȚIȘTII

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, din Câmpulung, care conducea o motocicletă pe bld. Ion Mihalache de pe raza localității de domiciliu, din direcția Pitești spre Brașov, in împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a căzut.

Din păcate, motociclistul a decedat, în drum spre spital.

Citiți și: VIDEO: A APĂRUT FILMAREA CU IMPACTUL MORTAL DINTRE UN MOTOCICLIST ŞI UN PIETON

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.192 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90