Donaris 930 x 122

accident

Argeș: Accident produs de o șoferiță! Mașini distruse, doi răniți!

O femeie și un bărbat au fost răniți în această dimineață, într-un accident produs pe DN 65, în localitatea Lunca Corbului.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Într-o curbă, o șoferiță de 48 de ani a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat într-o autoutilitară, condusă de un bărbat de 52 de ani.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

IPJ Argeș transmite: 

„În dimineața zilei de 16 martie a.c., în jurul orei 06.00, pe DN 65, în localitatea Lunca Corbului, s-a produs un accident rutier între un autoturism și o autoutilitară.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, o femeie de 48 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 65, din direcția către Slatina către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 52 de ani, din București.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto.

De asemenea, aceștia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.”

Sursă foto: Facebook Info Trafic Slatina

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA