Donaris 930 x 122

accident

Argeș. Acesta este tânărul care și-a pierdut viața în accident

Argeș. Acesta este tânărul care și-a pierdut viața în accident

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Update, ora 09.30 – Se numea F.B., avea 26 de ani și era din localitatea Căldararu, județul Argeș.

Update, ora 8:20 – Inspectorarul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș precizează că echipajele ajunse la fața locului nu au putut face nimic pentru șofer, bărbatul, găsit în afara autoturismului, având leziuni grave. „Nu au fost alte victime, iar pompierii au asigurat zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu”, mai informează sursa citată.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Știrea inițială: Un grav accident de circulație s-a produs noaptea trecută, în localitatea argeșeană Căldăraru. Un tânăr de 26 de ani a murit după ce a pierdut controlul autoturimsului pe care îl conducea. Mașina a intrat într-un copac, apoi s-a răsturnat în șanț.

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați, noaptea trecută, în jurul orei 00.30, cu privire la producerea unui accident rutier grav, pe raza localității Căldăraru.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești s-a stabilit că, un bărbat de 26 de ani, din Căldăraru, care conducea un autoturism pe DN 65 A, în localitatea Căldăraru, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a lovit un copac și s-a răsturnat în șanț.

 

În urma impactului, conducătorul autoturismului a fost proiectat în afara autoturismului, decedând.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, sunt informațiile oficiale transmise de Biroul de presă al Poliției Argeș. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3