930×122 CAPRA 5

anm

ARGEȘ, ACUM: FURTUNĂ VIOLENTĂ, PLOAIE CU GRINDINĂ, BRAD PRĂBUȘIT PE CASĂ

Argeș, acum: Furtună violentă, ploaie cu grindină, brad prăbușit pe casă. În zona Țigănești din orașul Topoloveni a plouat cu grindină de dimensiuni medii (foto). Tot în Topoloveni, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, un brad a căzut pe o casă din cauza furtunii.

Citiți și: Este alertă acum în Argeș!

De asemenea, în comuna Priboieni o curte a fost inundată.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) informează că până la ora 20:30 mai multe localități din județul Argeș se află sub atenționare de tip nowcasting. Este cod portocaliu de ”averse, care vor cumula local 35…40 l/mp, de frecvente descărcări electrice, vijelie puternică și de grindină de mici și posibil medii dimensiuni”.

Citiți și: Zeci de județe sunt, astăzi, sub avertizare meteo!

Localitățile vizate sunt Mioveni, Ștefănești, Călinești, Topoloveni, Buzoești, Leordeni, Bogați, Stâlpeni, Slobozia, Bălilești, Ungheni, Țițești, Priboieni, Suseni, Dârmănești, Căteasca, Rătești, Recea, Rociu, Căldăraru, Negrași, Mozăceni, Popești, Izvoru, Vulturești, Oarja, Ștefan cel Mare, Davidești, Beleți-Negrești, Teiu, Dobrești, Râca și Boțești. (Sursă foto: Instituția Prefectului – județul Argeș)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90