Donaris 930 x 122

anm

ARGEȘ, ACUM: FURTUNĂ VIOLENTĂ, PLOAIE CU GRINDINĂ, BRAD PRĂBUȘIT PE CASĂ

Argeș, acum: Furtună violentă, ploaie cu grindină, brad prăbușit pe casă. În zona Țigănești din orașul Topoloveni a plouat cu grindină de dimensiuni medii (foto). Tot în Topoloveni, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, un brad a căzut pe o casă din cauza furtunii.

Citiți și: Două orașe din Argeș, în topul celor mai mari creșteri ale suprafeței

De asemenea, în comuna Priboieni o curte a fost inundată.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) informează că până la ora 20:30 mai multe localități din județul Argeș se află sub atenționare de tip nowcasting. Este cod portocaliu de ”averse, care vor cumula local 35…40 l/mp, de frecvente descărcări electrice, vijelie puternică și de grindină de mici și posibil medii dimensiuni”.

Citiți și: Centru Multifuncțional Integrat pentru Servicii Sociale la Topoloveni

Localitățile vizate sunt Mioveni, Ștefănești, Călinești, Topoloveni, Buzoești, Leordeni, Bogați, Stâlpeni, Slobozia, Bălilești, Ungheni, Țițești, Priboieni, Suseni, Dârmănești, Căteasca, Rătești, Recea, Rociu, Căldăraru, Negrași, Mozăceni, Popești, Izvoru, Vulturești, Oarja, Ștefan cel Mare, Davidești, Beleți-Negrești, Teiu, Dobrești, Râca și Boțești. (Sursă foto: Instituția Prefectului – județul Argeș)

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441