NOR CURIER 930X122

anm

ARGEȘ, ACUM: FURTUNĂ VIOLENTĂ, PLOAIE CU GRINDINĂ, BRAD PRĂBUȘIT PE CASĂ

Argeș, acum: Furtună violentă, ploaie cu grindină, brad prăbușit pe casă. În zona Țigănești din orașul Topoloveni a plouat cu grindină de dimensiuni medii (foto). Tot în Topoloveni, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, un brad a căzut pe o casă din cauza furtunii.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

De asemenea, în comuna Priboieni o curte a fost inundată.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) informează că până la ora 20:30 mai multe localități din județul Argeș se află sub atenționare de tip nowcasting. Este cod portocaliu de ”averse, care vor cumula local 35…40 l/mp, de frecvente descărcări electrice, vijelie puternică și de grindină de mici și posibil medii dimensiuni”.

Citiți și: Scăpăm sau nu de frig? ANM, o nouă prognoză pentru următoarea perioadă

Localitățile vizate sunt Mioveni, Ștefănești, Călinești, Topoloveni, Buzoești, Leordeni, Bogați, Stâlpeni, Slobozia, Bălilești, Ungheni, Țițești, Priboieni, Suseni, Dârmănești, Căteasca, Rătești, Recea, Rociu, Căldăraru, Negrași, Mozăceni, Popești, Izvoru, Vulturești, Oarja, Ștefan cel Mare, Davidești, Beleți-Negrești, Teiu, Dobrești, Râca și Boțești. (Sursă foto: Instituția Prefectului – județul Argeș)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90