NOR CURIER 930X122

accident

Argeș. Alertă pe munte! Femeie rănită grav!

Argeș. Alertă pe munte! Femeie rănită grav!

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

O femeie are nevoie în aceste momente de ajutor, fiind rănită grav pe munte!

În acest sens, Salvamont Argeș anunță că acționează în aceste momente pentru acordarea primului ajutor și transportul la baza muntelui a unei femei cu fractură de membru inferior aflată în Șaua Funduri din Piatra Craiului.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Argeș. Alertă pe munte! Femeie rănită grav!

Traseul pe creasta Munților Piatra Craiului este dificil, aerian, în mare parte la altitudini de peste 2000 de metri, spectaculos, cu priveliști panoramice asupra formelor de relief din jur.

Traseul complet de creastă a Munților Piatra Craiului, incluzând și Piatra Mică, are o lungime de aproximativ 25 de km, între orașul Zărnești, la nord, și satul Podu Dâmboviței, la sud.

Cea mai spectaculoasă și tehnică porțiune de creastă se întinde pe o distanță de 9 km, între Vârful Turnu și Șaua Funduri.

Traseul de creastă dintre Vârful la Om și Șaua Funduri este în unele locuri mai expus ca cel de pe nordică.

Totodată, creasta sudică este mai sălbatică, poteca traversând câteva zone cu jnepeniș foarte des, unde înaintarea se face cu greu.

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90