930×122 CAPRA 5

hoți de cai

Argeș: Au ajuns în arest după ce au crezut că au dat lovitura!

În ziua de 23 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut doi bărbați, de 32 de ani, din Stoenești, respectiv 27 de ani, din Valea Mare Pravăț, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Poliția în alertă! S-au înmulțit hoții de cai

Potrivit sursei citate, din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 20 spre 21 iulie a.c., cei doi ar fi sustras patru cabaline, lăsate nesupravegheate de către proprietari, în zona Mateiaș.

În urma activităților desfășurate de polițiști, trei dintre cele patru cabaline au fost recuperate, de pe raza județului Brașov și au fost restituite proprietarilor.

După administrarea probatorului, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar ulterior, au fost prezentați de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Foto descriptiv: Craiova Forum

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90