930×122 CAPRA 5

Arges

Argeș. Au înscenat un accident și au luat bani grei pe asigurare

Argeș. Au înscenat un accident și au luat bani grei pe asigurare

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Doi bărbați, un piteștean de 37 de ani, și un tânăr de 25 de ani din Slatina, județul Olt, sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de fals intelectual, înșelăciune, fals în declarații și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Concret, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au stabilit, în urma cercetărilor, că în cursul anului 2018, cei doi ar fi înscenat un eveniment rutier, cu două autoturisme.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

„Evenimentul a fost declarat organelor de poliție, în vederea eliberării documentelor necesare demersurilor pentru reparații, iar ulterior, în baza acestor documente întocmite ca urmare a unor declarații necorespunzătoare adevărului, cât și a polițelor RCA, a fost constituit un dosar de daună, în vederea obținerii despăgubirilor.

Ca urmare a acestor demersuri, societatea de asigurări a efectuat plata sumei de aproximativ 85.000 de lei, cu titlu de despăgubiri”, informează Poliția Argeș.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Adrian Lautarescu spune:

    Ce chestie! Și fără complicitatea unui angajat din politie și a unuia de la asigurări chiar crede cineva că puteau incasa aproape 20 000 euro?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3