930 x122 grota rece

cod gaben

Argeș. Avertizare de vreme severă! Ploi, descărcări electrice și chiar vijelii

Argeș. Avertizare de vreme severă! Ploi, descărcări electrice și chiar vijelii

Citiți și: România, lovită de ciclon. Cod Portocaliu de ninsori abundente

Astăzi, în intervalul orar 11 –  23, se anunță instabilitate atmosferică accentuată, manifestată, local, prin descărcări electrice, averse torențiale, grindină, intensificări ale vântului și posibil vijelii.

Argeș. Avertizare de vreme severă!

Zonele afectate sunt Banat, sudul Crișanei, vestul Transilvaniei, Oltenia și la munte (inclusiv zona de nord a județului Argeș).

Citiți și: Argeș. Noi alerte meteorologice! Tot județul, sub coduri de vreme severă

Cantitățile de apă pot ajunge până la 20…25 l/mp și, izolat, până la 30 l/mp, avertizează Administrația Națională de Meteorologie.

Argeș. Avertizare de vreme severă! 

Și în după-amiaza zilei de mâine, instabilitatea atmosferică va fi pronunțată local în vestul, centrul țării și la munte.

Cod portocaliu de averse torențiale va fi în județele Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș, Gorj, precum și Carpații Occidentali și vestul Carpaților Meridionali.

Local, cantitățile de apă vor fi de până la 40…50 l/mp (în intervale scurte de timp, de până la 1 – 3 ore), conform Meteo România.

Sursă Foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90