Donaris 930 x 122

avertizare

Argeș. Avertizare meteo de îndată! Lista localităților vizate

Argeș. Avertizare meteo de îndată! Lista localităților vizate

Citiți și: Argeș. Avertizare meteo de îndată pentru tot județul!

Administrația Națională de Meteorologie a emis în urmă cu puțin timp o avertizare meteo de îndată pentru peste 60 de localitați din județul Argeș.

Conform acesteia, se vor înregistra local averse care vor acumula 20…25 l/mp, descărcări electrice și intensificări temporare ale vântului.

Citiți și: Poliția Argeș, avertizare de ultim moment pentru toată lumea!

Avertizarea este valabilă până la ora 20.00.

Localitățile vizate sunt: Pitești, Câmpulung, Curtea de Argeș, Mioveni, Costești, Ștefănești, Călinești, Topoloveni, Bascov, Poiana Lacului, Băiculești, Leordeni, Pietroșani, Albeștii de Argeș, Mihăești, Coșești, Stâlpeni, Schitu Golești, Corbi, Vedea, Bradu, Mușătești, Bălilești, Mălureni, Țițești, Mărăcineni, Merișani, Poienarii de Muscel, Moșoaia, Priboieni, Albota, Budeasa, Dârmănești, Căteasca, Micești, Tigveni, Godeni, Berevoești, Aninoasa, Domnești, Cocu, Valea Danului, Uda, Vlădești, Bughea de Jos, Vulturești, Ciofrângeni, Băbana, Valea Iașului, Oarja, Davidești, Cuca, Cotmeana, Brăduleț, Morărești, Săpata, Beleți-Negrești, Drăganu, Mioarele, Hârtiești, Dobrești, Poienarii de Argeș.

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Un comentariu

  • Șerbănescu Elena spune:

    In cartierul Prundu când se va asfalta trotuarele ? nu poți merge cu un copil cu căruțul,cu bicicleta și când plouă este mai rău ca pe câmp.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90