New Profesional Consult 930 x 122

anm

Argeș. Avertizare meteo: Ninsori viscolite și vreme deosebit de rece

Argeș. Avertizare meteo: Ninsori viscolite și vreme deosebit de rece

Citiți și: În sfârșit! Vestea mult așteptată a venit de la meteorologi!

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare și o avertizare (cod galben și portocaliu) de vreme deosebit de rece, intensificări ale vântului și ninsori abundente.

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Citiți și: Nu scăpăm de frig! O nouă informare meteo de vreme rea

Până pe 8 aprilie, la ora 10, vremea va fi deosebit de rece. Vor fi ninsori, intensificări ale vântulu, iar temperaturile vor fi cu 8…12 grade sub mediile multianuale.

În jumătatea de nord a țării vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, iar local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 45…55 km/h îndeosebi în Moldova, Dobrogea, sudul Banatului și al Olteniei, precum și la munte.

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ

COD GALBEN

Interval de valabilitate: 04 aprilie, ora 10:30 – 05 aprilie, ora 14; Fenomene vizate: intensificări ale vântului, predominant ninsori și strat de zăpadă

Vântul va avea intensificări temporare în Muntenia, Dobrogea și local în Oltenia și Moldova unde rafalele vor depăși 55…65 km/h și pe arii restrânse 70…75 km/h.

La munte, în Transilvania și local în Maramureș vor fi precipitații, predominant ninsori, temporar viscolite și se va depune strat de zăpadă.

În restul țării local și temporar vor fi precipitații, moderate cantitativ, sub formă de ploaie în sud și sud-est și mixte în rest. În vest, vântul va avea intensificări de scurtă durată.

COD PORTOCALIU

Interval de valabilitate: 04 aprilie, ora 10:30 – 05 aprilie, ora 14; Fenomene vizate: ninsori abundente, temporar viscolite și strat consistent de zăpadă

În cea mai mare parte a Moldovei și în Carpații Meridionali și Orientali în special la altitudini de peste 1400 m va continua să ningă, temporar viscolit (rafale de peste 55…65 km/h) și se va depune strat consistent de zăpadă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3