New Profesional Consult 930 x 122

accident

Argeș. Bărbat lovit de mașină!

Update: Argeș. Bărbat lovit de mașină!

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 64 de ani, din Merișani, care ar fi intenționat să traverseze strada prin loc nepermis, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani, din Merișani, care se deplasa pe DN 7C, pe raza localității de domiciliu, din direcția Curtea de Argeș spre Pitești.

În urma testării cu aparatul etilotest, a celor două persoane implicate, a rezultat că pietonul se afla sub influența alcoolului, în vreme ce conducătorul auto nu consumase alcool.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

În urma evenimentului, pietonul a suferit leziuni și a fost transportat de un echipaj medical la spital, pentru îngrijiri.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, informează Poliția Argeș.

Știrea inițială: Un bărbat a fost accidentat de un autoturism în această seară în localitatea argeșeană Merișani, în satul Vărzaru.

Din câte se pare, bărbatul, care s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, ar fi fost lovit în timp ce traversa strada prin loc nepermis.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD care l-a transportat pe bărbat la spital.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, victima ar fi suferit un traumatism cranio-cerebral minor.

Cazul este cercetat și de polițiști.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3