Donaris 930 x 122

autostrada a1

Argeş: Bărbat lovit puternic la cap, scos din şanţ de poliţiştii de la Autostradă

Bărbat scos din şanţ de poliţişti, lângă Autostradă.

Citiți și: Flăcările au „înghițit” o mașină pe Autostrada A1, Pitești – București. S-a făcut scrum

O persoană de sex masculin, aflată lângă Autostrada A1, la kilometrul 81, a primit ajutorul unui echipaj de poliţie din Argeş, după ce a alunecat într-un şanţ şi s-a lovit cu capul de marginea din beton a construcţiei.

 

Citiți și: Surpriza anului în infrastructura mare! Lot al Autostrăzii A1, deschis înainte de termen

 

Norocul a făcut ca prin locul cu pricina să treacă un echipaj de Poliţie. Agent şef principal Mocanu Cătălin, ag. Câmpeanu Alexandru şi ag. Constantina Marius sunt cei care au intervenit şi au acordat primul ajutor victimei care, la momentul respectiv, sângera puternic.

Cei trei poliţişti fac parte din Brigada de Poliţie Autostrada A1. Aceştia l-au bandajat şi l-au predat pe bărbat unui echipaj medical sosit la locul incidentului.

Momentan, nu se cunosc cu exactitate circumstanţele cu privire la prezenţa bărbatului în zona respectivă şi cauzele accidentării sale.

Contactat de ePiteşti, comisar şef  Lazăr Valentin de la Poliţia Autostrada A1, a precizat că speţa este în competenţa poliţiştilor din Giurgiu. Asta deoarece bărbatul a declarat că incidentul a avut loc la kilometrul 44, în jud. Giurgiu. Ulterior, ar fi luat o maşină la ocazie şi a ajuns la km. 81, unde a fost găsit de cei trei agenţi.

Accidentarea s-ar fi petrecut pe fondul neatenţiei. Victima s-ar fi împiedicat şi aşa a rezultat lovitura, sunt informaţii din declaraţiile acesteia.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90