EcoMoto 930×122

bărbat

Argeș. Bărbat violent încătușat! Risc major!

Argeș. Bărbat violent încătușat! Risc major!

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală intrafamilială.

Din verificările efectuate de către polițiștii Secției 1 Poliție Pitești a rezultat că un bărbat de 39 de ani, din Ștefănești, ar fi agresat pe concubina acestuia și pe fiul lor minor, în timp ce se aflau pe scara unui bloc de locuințe și în fața imobilului.

Citiți și: Argeș. Un bărbat cu… probleme! A distrus mai multe mașini parcate

De asemenea, în seara zilei precedente, cel în cauză ar fi amenințat-o pe concubina sa.

Argeș. Bărbat violent încătușat! Risc major!

După parcurgerea procedurii de evaluare a riscului, conform Legii 217/2013 privind combaterea violenței domestice, a fost emis un Ordin de protecție provizoriu față de bărbatul în cauză.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și violență în familie (două acte materiale), conform art. 206 și 199 din Codul Penal.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 39 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 24 septembrie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3