NOR CURIER 930X122

bărbați reținuți

Argeș: Bărbați prinși în trafic cu 140 de litri de motorină furată în portbagaj

Furt după furt în Argeș! Doi bărbați în vârstă de 34, respectiv 35 de ani, au furat dintr-o societate comercială din Bradu 6 anvelope în valoare de 12.000 de lei apoi, după o lună, împreună cu un alt bărbat, au dat lovitura și la o societate comercială din Ștefănești.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

De aici, aceștia au furat 140 de litri de motorină dintr-un rezervor.

La scurt timp, polițiștii i-au prins în trafic, cu motorina furată în portbagaj.  Cei trei bărbați au fost reținuți.

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, privind furtul unor anvelope de camion, înregistrat, inițial, cu autor necunoscut și furtul de combustibil, și au reținut trei bărbați, cu vârstele de 34 de ani, din Rociu, de 35 de ani, din Bradu, respectiv 35 de ani, din Suseni.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 03 decembrie 2022, bărbatul de 34 de ani, din Rociu și bărbatul de 35 de ani, din Bradu, ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din comuna Bradu, de unde ar fi sustras 6 anvelope de camion, în valoare de aproximativ 12.000 de lei.

De asemenea, în seara zilei de 18 ianuarie a.c., aceeași bărbați, împreună cu bărbatul de 35 de ani, din Suseni, ar fi pătruns în curtea unei societăți comerciale din localitatea Ștefănești, și, prin forțarea mecanismului închizător al capacului rezervorului, ar fi sustras cantitatea de 140 de litri de motorină, ulterior fiind depistați, în flagrant, în timp ce transportau combustibilul, cu autoturismul, pe raza localității Bradu.

Activitatea a beneficiat de suportul tehnic de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești.

În ziua de 19 ianuarie a.c., după administrarea probatoriului, cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, de bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90