930×122 CAPRA 5

accident

Argeș: Beat criță și pozitiv la DrugTest a provocat un accident cu victime!

Argeș: Beat criță și pozitiv la DrugTest a provocat un accident cu victime!

Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

Un tânăr de 23 de ani, din Mioveni, a fost reținut de polițiști după ce a provocat un grav accident.

În urma evenimentului rutier, au fost răniți șoferul și încă trei persoane, pasagere în autoturism.

Citiți și: Aceștia sunt tinerii de 16 și 19 ani morți în accidentul cutremurător din Argeș!

Argeș: Beat criță și pozitiv la DrugTest a provocat un accident cu victime!

Accidentul s-a produs azi noapte, în jurul orei 00.30, pe strada Colibași, când tânărul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat într-un șanț betonat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testării fiind peste limita de 0.40 mg/l.

De asemenea, tânărul a ieșit pozitiv și la DrugTest, conform informațiilor transmise de Poliția Argeș.

,.Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive și vătămare corporală din culpă, și au reținut un bărbat de 23 de ani, din Mioveni.

În noaptea de 04 spre 05 aprilie a.c., în jurul orei 00:30, bărbatul, în timp ce conduceaun autoturism, pe strada Colibași din Mioveni, din direcția Făgetu către Mioveni, în împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț betonat.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a altor trei persoane, pasagere în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testării fiind peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemnea, deoarece existau suspiciuni cu privire la faptul că ar putea fi sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv, bărbatul a fost testat cu aparatul din dotare, rezultând indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltare de probe biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unei substanțe interzise.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive și vătămare corporală din culpă, iar  după administrarea probatoriului, în această dimineață, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.”

Foto: Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3