New Profesional Consult 930 x 122

accident

Argeș. Beat la volan, și-a băgat prietenul în spital!

Argeș. Beat la volan, și-a băgat prietenul în spital!

Citiți și: Accident deosebit de grav! O mașină s-a răsturnat

În noaptea de 08 spre 09 iulie a.c., în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în localitatea Negrași a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești care au constatat faptul că un tânăr de 22 de ani din București care conducea un autoturism pe DJ 659 ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un cap de pod.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Argeș. Beat la volan, și-a băgat prietenul în spital!

În urma coliziunii, au suferit vătămări corporale conducătorul autoturismului și un bărbat de 23 de ani, din Pitești, pasager în autoturism.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 și 336 din Codul Penal.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90