Donaris 930 x 122

accident

Argeș. Beat și fără permis, s-a răsturnat cu mașina și a rămas încarcerat

Update: Argeș. Beat și fără permis, s-a răsturnat cu mașina și a rămas încarcerat

Citiți și: Argeș: Scuter făcut praf într-un accident cu un autoturism! Persoană rănită

Poliția Argeș precizează:

„În noaptea de 08 spre 09 august a.c., în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în localitatea Beleți-Negrești, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni, care au constatat faptul că, un bărbat de 33 de ani, din Beleți-Negrești, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, într-o curbă la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabil, a izbit un stâlp din lemn, situat pe partea stângă privind direcția sa de deplasare, după care s-a răsturnat.

Citiți și: Accident grav: Un TIR a sărit de pe drum și a ajuns direct în râu

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la spital.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că bărbatul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal, iar verificările continuă”.

Știrea inițială: Argeș. Accident grav azi-noapte! Bărbat de 33 de ani, prins între fiarele contorsionate

Un accident grav a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, în Beleți-Negrești.

Un autoturism a lovit un stâlp, iar apoi s-a răsturnat.

La fața locului, medicii au găsit 2 victime. Una dintre ele, un bărbat de 33 de ani, a rămas încarcerată.

„Pompierii de la Garda de Intervenție Topoloveni au fost solicitați să acționeze cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș, la un accident rutier produs în localitatea Beleți-Negrești.

Un autoturism a lovit un stâlp, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Argeș. Beat și fără permis, s-a răsturnat cu mașina și a rămas încarcerat

În urma evenimentului au rezultat două victime, care au fost preluate de către echipajele medicale prezente la fața locului.

Pentru una dintre ele s-au efectuat manevre de descarcerare de către pompieri, fiind blocată în interiorul autoturismului”, informează ISU Argeș.

Ulterior, echipajul SAJ a transportat victima la spital. A fost vorba de un bărbat de aproximativ 33 de ani.

De asemenea, paramedicii SMURD au monitorizat o persoană de sex feminin, în vârstă de 49 de ani, care prezenta atac de panică, nefiind necesar transportul la spital.

Foto principal: Arhivă/ Descriptiv

Foto interior: ISU Argeș

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3