Donaris 930 x 122

accident

Argeș. BMW, zob pe cel mai periculos drum din România!

Argeș. BMW, zob pe cel mai periculos drum din România!

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

Update

Poliția Argeș a revenit cu noi informații în cazul accidentului de la Drăganu:

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

,,Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un tânăr de 19 ani, din Drăganu, care conducea un autoturism, pe DC 179, la intersecția cu DN 7, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, din direcția Pitești spre Rm. Vâlcea, de o femeie de 49 de ani, din Cluj-Napoca.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 54 de ani, din Câmpina, care se afla oprit în coloană.

În urma accidentului, a fost rănită o femeie de 73 de ani, din Zalău, pasageră în cel de-al doilea autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a produs.”, transmit autoritățile.

Știre inițială

În localitatea Drăganu a avut loc, în urmă cu puțin timp, un accident rutier între trei autoturisme.

Una dintre mașini, un BMW, a intrat într-o podișcă și o persoană a rămas blocată în interior.

Iată ce transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș:

,,Cu puțin timp în urmă, pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit în cazul unui accident rutier produs între trei autoturisme în localitatea Drăganu.

accident Draganu 1

accident Draganu 1

Argeș. BMW, zob pe cel mai periculos drum din România!

În urma incidentului unul dintre autoturisme a intrat într-o podișcă și o persoană din interiorul acestuia a rămas blocată în interior.

La fața locului, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire ale incendiilor, iar un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean a preluat victima blocată în autoturism.”

Sursă foto: Isu Argeș

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90