930X122 MAIA

accident

Argeş: Carambol cu mai multe vehicule. În accident este implicat şi un camion

Argeş: Carambol cu mai multe vehicule. În accident este implicat şi un camion.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

UPDATE ORA 09.45: „Evenimentul va fi protocolat fără victime”, anunţă IPJ Argeş.

Ştirea iniţială – ora 08.58

Aproape de ora 09.00 a dimineţii, un alt eveniment rutier a avut loc în judeţ, după cel din Piteşti. De această dată, a fost un carambol cu trei vehicule implicate: două autoturisme şi un camion încărcat cu nisip. Evenimentul rutier s-a petrecut pe DN 73, pe raza localităţii Mărăcineni, lângă intersecţia care duce către satul Argeşelu.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Din primele informaţii, ar fi rezultat două victime umane care necesită îngrijiri medicale.

„Pompierii intervin pentru a asigura zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu.Un echipaj al SAJ se deplasează pentru a prelua, posibil 2 persoane care necesită îngrijiri medicale, conștiente și neîncarcerate”, anunţă ISU Argeş.

Traficul în zonă este îngreunat. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș se deplasează la fața locului pentru efectuarea cercetărilor și fluidizarea traficului.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3