930 x122 grota rece

accident

Argeș. Căruță spulberată de un șofer! În atelaj erau și copii! Video

Accident la Călinești! O mașină și o căruță sunt implicate!

Citiți și: Accident în Argeș: Șofer pozitiv la DrugTest a făcut prăpăd

Update, ora 12.53:

Poliția Argeș transmite:

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 34 de ani, din Călinești, care conducea un atelaj pe DN 73, pe raza localității de domiciliu, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, în condițiile schimbării direcției de deplasare prin viraj la stânga, a fost lovit de un autoturism, condus în aceeași direcție de deplasare, de către o tânără de 23 de ani, din aceeași localitate, care era angajată în depășirea altui autoturism.

În urma coliziunii a rezultat rănirea ușoară a celor 3 persoane care aveau calitatea de pasageri în atelaj, și anume o femeie de 33 de ani, din Călinești, precum și doi copii minori, băiat de 11 ani și fată de 8 ani, care au fost transportați la spital pentru investigații medicale.

Conducătorii celor două vehicule implicate au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Florin Popa, a declarat:

Știrea inițială

În urmă cu puțin timp s-a produs în Argeș un nou accident rutier.

Este vorba despre un accident rutier produs în comuna Călinești.

Din primele informații, în evenimentul rutier ar fi implicate un atelaj și un autoturism.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de stingere, două ambulanțe SMURD alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș.

Din primele date, 4 persoane au nevoie de îngrijiri medicale (ocupanți ai atelajului, conștienți). Echipajele medicale monitorizează trei victime, o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 23 de ani și doi copii cu vârstele aproximativ de 8, respectiv 11 ani.

În urma monitorizării, cele trei victime aflate în atelaj, au fost transportate la spital de către echipajele SMURD.

Persoana de sex feminin prezenta o plagă la membrul inferior stâng, minora de aproximativ 8 ani prezenta un traumatism cranio facial și un ușor atac de panică, iar minorul de 11 acuza durere la coloană.

Polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni sunt la fața locului, pentru efectuarea cât mai rapidă a cercetărilor și eliberarea părții carosabile.

Conform legii, căruțele ar trebui să aibă drumuri dedicate, separate de drumurile naționale, tocmai pentru a nu încurca traficul rutier și pentru a evita producerea de accidente rutiere grave.

Din păcate, acest lucru nu se întâmplă.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional, nerecomdate minorilor !!!

 

Sursă video: Facebook/Info Trafic Pitesti

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Vali spune:

    nu exista legătură între Călinești și DN73. (Pitești-Brasov)… poate DC73….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90