930 x122 grota rece

Arges

Argeș. Condiții mizere în azile! Autoritățile au rămas mască!

Argeș. Condiții mizere în azile! Autoritățile au rămas mască!

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Ies la iveală nereguli grave după ce autoritățile au început controalele în centrele de bătrâni din județ.

Astăzi au fost vizate azile private.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

„Alimente expirate, mobilier sanitar deteriorat, mucegai, igrasie! O parte dintre neregulile găsite astăzi de comisia de control în azile.

Cele 4 echipe stabilite să facă verificările în județul Argeș și-au încheiat activitatea în urmă cu puțin timp. Au mers în 12 centre pentru îngrijirea vârstnicilor, iar ceea ce au găsit în teren va atrage sancțiuni.

În unele locații, mai multe produse alimentare găsite în bucătării erau expirate. Lactate, carne și produse din carne, pește. Alte locații sunt deficitare la igienă.

Lasă de dorit și mobilierul din băi, dar și cel din curți: bănci rupte, scaune în care oamenii se pot răni, țevi ruginite, geamuri sparte.

Mai multe imobile nu au autorizație de securitate la incendiu. Și nici măcar extinctoare”, a transmis prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

Autoritățile urmează să aplice și sancțiunile care se impun în aceste cazuri.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

10 comentarii

  • Toteanu spune:

    Bătaie de joc, abuzuri, neglijență în serviciu, favorizarea infractorilor, represiune nedreaptă, interese, scopuri și înțelegeri între infractori funcționari publici și personalul din lagărele de concentrare și exterminare a bătrânilor și copiilor cu dizabilități. Rușine instituțiilor și autorităților publice corupte și incompetente. Iau salariul lunar fabuloase și nemeritate, ca primari, prefecți, președinți de consilii județene, etc.

  • Banescu spune:

    Apa de ploaie…12 -13 persoane de la diverse instituții în control în același timp.O piesa de teatru regizata prost.Caragiale e mic copil,serios.

  • Anonim spune:

    nu este de mirare: Argeșul este campion la batjocura fata de cetățeni.
    nu avem în cap decât semafoare, stadioane de excepție, statui cu bețivani și altele asemenea.
    le doresc tuturor elir implicați în aceste neglijente și porcarii sa ajunga la bătrânețe intr-un astfel de azil nenorocit.

  • Lautarescu Nicolae-Adrian spune:

    Să înțelegem că doar acum au început să se facă controale în azile? Și până acum ce au făcut aceste instituții? Nu și-au luat salariile?

  • Ciprian spune:

    Râie (scabie) n-au găsit sau poate nu au verificat?! Din sursă sigură știu că bieții bătrâni sunt plini de râie în unele azile.

  • Marin spune:

    Inca odata se adevereste ca pestele se impute de la cap.Daca sunt corupti,analfabeti si hoti la conducere,fiecare face ce vrea,chiar calca pe cap oameni. Daca i intrebi,niciunul nu i vinovat dar faptele exista. Stat mafiot,corupt,criminal si tradator,ce se poate mai rau? Sa i votati tot pe ei cu trei maini ca merita,romanul e idiot din fire,se vede din ce conducatori si a ales si tot nu se desteapta.

  • Marin spune:

    Unde este comentariul meu? Cenzurati ca pe vremea comunismului ca.n am scris minciuni sau injuraturi. Poate va deranjeaza adevarul.

  • Ionescu spune:

    Asta e viata!,vina este a electoratului,greseala esye de la primele alegeri di 1990,cand asa zisi oameni liberi,dar cu creiere spalate au votat in unanimitate pe taica Ilici,nimeni altu decat puiu comunist a lu Ceausescu,in aceste vremuri moderne daca am fi fost monarhie,protectia sociala alta ar fi fost [fie I.Rațiu,fie R.Câmpeanu ar fi deschis drumul catre reinstaurarea regalitatii ] in ultimii 20 de ani nu pot sa inteleg o regula in asa zisele alegeri, cum la ora 21 se inchid urnele,iar la 21:30 este anuntat castigatorul in contextul in care in 8 -10 ore sacii cu voturi ajung la BEJ iar oficial numaratoarea dureaza 3 zile. De ce avem sistem corupt? …noi stim dinainte cine ne va conduce👍😉 in Austria de exemplu, sant platiti de catre stat oameni sa aibe grije de batrani la domiciliu acestora,iar in azile sant cei cu dizabilitati😉 ca si cultura generala, merg românce ,sant angajate pt asa ceva,fiind platite cu 1900€/luna,dar selectia este pe masura,nu orice romance trec testul,,In fine la noi,statul aloca intre 6000,si 8500 ron la azile pt ingrijirea acestor batrani,basca ca,,azilul” le ia si pensia,uneori si casa, de ce statul nu pregateste personal pt ai ingriji la domiciliu batranilor cu doar 4000ron/angajat,sau chiar 5000 to .iar din pensie sa isi cumpere cele necesare!?

  • Stoica Carmen spune:

    Căminul de batrani Oaza de liniște 60 + din Bascov mi – a omorât mama în mai puțin de o lună de la internare. Am sesizat organele competente și am primit un răspuns halucinant, totul e ok! Rușine sa va fie tuturor pentru indiferența de care dați dovadă!

  • Andrei spune:

    De ce se fac verificarile dupa acest scandal si nu înaintea lui? Ce faceau până acum cei trimiși in control? Ei nu sunt sancționați?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90