EcoMoto 930×122

limita de viteza

Argeș. Conducea prin comună, dar se credea pe autostradă

Argeș. Conducea prin comună, dar se credea pe autostradă

Citiți și: Șofer tânăr și teribilist ,,zbura” cu mașina lângă Mioveni

Un bucureștean de 49 de ani a fost surprins conducând prin localitate cu viteză aproape triplă decât limita admisă pe acest tip de drum.

Șoferul gonea cu 122km/h în localitatea Schitu-Golești.

Citiți și: EXCLUSIV! PITEȘTI: SCHIMBARE MAJORĂ PE STRĂZILE CU ȘCOLI ȘI LICEE

Bărbatul a primit o amendă usturătoare și a rămas și fără drept de circulație.

,,În ziua 12 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat, pe DN73, în localitatea Schitu-Golești, un bărbat de 49 de ani, din București, care conducea un autoturism cu viteză excesivă, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 122 de km/h.

Argeș. Conducea prin comună, dar se credea pe autostradă

Ca urmare a abaterii constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.”, transmite Inspectoratul de Poliție Argeș.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

4 comentarii

  • un bucureștean spune:

    Lăsați, că și argeșenii conduc la fel pe DN73. Mă bucur că a mai scos poliția un radar… Astfel de acțiuni ar trebui intreprinse zilnic…

  • Anonim spune:

    Și pe DJ 703 B Morărești -Uda se circulă cu viteză , deși drumul nu este asfaltat ! Poate Pol Rutieră merge și pe acest drum !

  • Ion spune:

    veniți în Valea Stânii – Țițești sa vedeți vitrza se fac întreceri cu dube mai ceva ca la raliu și nu ia nimeni nici o măsură

  • Marin Dan spune:

    Pe Bradu ar trebui adoptat sistemul de la Stefanesti cu radarul în mers sa vedeți ce ii educam pe cei ce merg ca pe autostrada. La Ștefănești se merge regulamentar.La Bradu se merge ca pe autostrada .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90