Donaris 930 x 122

furt

Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

O copilă de 12 ani a fost jefuită de către un bărbat, într-un magazin din Mioveni.

Poliția a fost sesizată de către mama fetei, care a declarat că persoane necunoscute au furat telefonul mobil al tinerei.

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

Incidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 16.00, în incinta unui magazin din orașul Mioveni.

Polițiștii au depistat făptașul, fiind vorba despre un bărbat de 56 de ani, din Țițești.

Telefonul, care valora aproximativ 4.000 de lei, a fost restituit minorei, în mai puțin de o oră.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

,,În seara zilei de 22 aprilie a.c., în jurul orei 17:30, un echipaj de poliție din cadrul Poliției Orașului Mioveni a fost sesizat verbal, de către o femeie, că persoane necunoscute și-au însușit pe nedrept telefonul mobil utilizat de fiica sa, de 12 ani, în jurul orei 16:00, când cea din urmă se afla în incinta unui magazin din Mioveni.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Imediat, polițiștii care au fost sesizați au început verificările, stabilind că telefonul în cauză a fost însușit în jurul orei 16:30, de un bărbat, stabilit ulterior ca fiind un bărbat de 56 de ani, din Țițești.

În urma activităților desfășurate cu operativitate de polițiști, telefonul mobil în cauză, a cărui valoare este de aproximativ 4.000 de lei, a fost recuperat și restituit persoanei vătămate, în mai puțin de o oră de la momentul sesizării.

Urmează ca dosarul cauzei să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere corespunzătoare.”, transmite Poliția Argeș.

Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

Polițiștii argeșeni transmit următoarele recomandări:

–  Bunurile cu valoare materială foarte mare, aflate în posesia unor copii, cresc riscul de victimizare a acestora.

De aceea, recomandăm părinților și aparținătorilor să evite situațiile în care minorii folosesc telefoane sau tablete foarte scumpe, ori poartă bijuterii sau alte obiecte scumpe.

– În zone aglomerate, piețe, magazine, bazaruri, mijloace de transport în comun, evitați pe cât posibil să vă înghesuiți sau să fiți înghesuiți. Atenție sporită la bunurile personale, dar și la persoanele din jur.

– Pentru a nu risca să cumpărați bunuri ce provin din infracțiuni sau bunuri ce nu corespund calitativ, vă recomandăm să evitați să dați curs unor oferte de a cumpăra bunuri oferite în condiții dubioase, la prețuri derizorii.

Foto: Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3