New Profesional Consult 930 x 122

urmărire trafic

    Argeș: Cursă nebună cu poliția pe urme!

    În zilele de 16 și 17 decembrie a.c., polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

    Citiți și: Argeș: Urmărire ca în filme! Cu tupeu, dar fără curaj! De ce a fost în stare un tânăr de 22 de ani

    În ziua de 16 decembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 61 de ani, din Pietroșani, care conducea un autoturism pe DJ 731 de pe raza localității de domiciliu, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 108 km/h, transmite IPJ Argeș.

    Potrivit sursei citate, cel în cauză nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor rutieri, fiind necesară urmărirea acestuia.

    Citiți și: Video – Urmărire cu focuri de armă în Argeș!

    Totodată, cu ocazia verificărilor, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

    Ca urmare a abaterilor constatate, bărbatului i-au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.48 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 210 zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

    Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

    Ca urmare a abaterilor constatate în cele două zile, au fost aplicate 313 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 60.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 20 de permise de conducere și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

    Foto descriptiv: Bihon

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3