Donaris 930 x 122

campulung

Argeș. Cutremur puternic în Nordul județului! S-a activat planul ROȘU!

În aceste momente, în zona de nord a județului Argeș, a fost declanșată o amplă operațiune.

Citiți și: Noapte agitată în România: S-a cutremurat pământul!

Este testată cooperarea instituțiilor cu responsabilitate la activarea Planului Roșu de intervenție și îmbunătățirea modului de reacție în cazul producerii unui cutremur major.

 

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

Potrivit scenariului exercițiului desfășurat de ISU Argeș, un seism cu intensitatea de 7,2 grade pe scara Richter, s-a produs în această dimineață.

Numeroase apeluri primite la 112 au sesizat situații de urgență apărute post-seism, acestea având loc în zona fostei platforme ARO și a Electromec SA.

 

O amplă desfășurare de forțe are loc la Câmpulung, Lerești și Schitu Golești. În aceste localități, forțele de intervenție transpun cât mai aproape de realitate scenariile unei astfel de situații de urgență.

Aici vor avea loc misiuni de salvare de la înălțime, acțiuni de căutare-salvare, intervenții la stingerea incendiilor, plus alte tipuri de misiuni.

Ionuț Tunaru, purtătorul de cuvânt al ISU Argeș transmite:

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90