930×122 CAPRA 5

anm

Argeș. Date meteo de ultim moment! Ce ne așteaptă

Astăzi, Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza pentru perioada 10-23 octombrie.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Potrivit estimărilor, în regiunea Muntenia, inclusiv în județul Argeș, în prima săptămână vremea va fi normală sub aspect termic, media maximelor va fi de 18…20 de grade, cu cele mai scăzute valori în 12 octombrie.

În a doua săptămână, valorile termice vor crește ușor și treptat și vor caracteriza o vreme mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă, media maximelor urmând a se situa în jurul a 22 de grade.

Citiți și: Nu scăpăm de frig! O nouă informare meteo de vreme rea

Temperaturile nocturne vor avea variații semnificative în primele zile, când vor fi cuprinse în medie între 7 și 11 grade, cu cele mai scăzute valori în 11 octombrie, apoi media estimată va fi de 7…8 grade.

Local și temporar se vor semnala ploi slabe în perioada 12 – 14 octombrie. În restul intervalului, doar pe arii restrânse vor mai fi posibile ploi slabe, cel mai probabil spre finalul intervalului, potrivit sursei citate.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3