EcoMoto 930×122

Arges

Argeș. Decizie de ultimă oră cu privire la bărbatul care și-a ucis soția cu sânge rece

Update, 21 aprilie, ora 18.36, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

În urma administrării probatoriului, în noaptea de 20 spre 21 aprilie a.c., bărbatul de 51 de ani, din comuna Voinești, județul Dâmbovița, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de astăzi, 21 aprilie, cel în cauză a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș în fața instanței, iar Tribunalul Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Update, ora 19.00: Argeș. Gelos, i-a tăiat gâtul soției. Ce a făcut după crimă este șocant

Locul crimei a fost împânzit de autorități și de localnici. Vecinii sunt șocați de gestul la care a recurs bărbatul și spun că nu s-ar fi așteptat la așa ceva.

 

Din câte se pare, femeia ar fi vrut să se despartă de soțul ei și, din cauza geloziei, nu ar fi acceptat această situație. Cei doi aveau împreună un copil.

După crimă, după spusele vecinilor, bărbatul ar fi mers într-o localitate din Dâmbovița împreună cu copilul, unde ar avea o locuință, lăsând în urma sa corpul neînsuflețit al soției.

Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliției Argeș, face precizări:

 

Trupul fără viață al femeii a fost preluat de Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei.

Update, ora 16.20, IPJ Argeș transmite:

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la faptul că într-un imobil din municipiul Câmpulung a fost găsită o femeie decedată, care prezintă urme de violență, în baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

Poliția Municipiului Câmpulung a fost sesizată, de către o persoană, în legătură cu faptul că nu reușește să ia legătura cu o rudă de-ale sale și se teme că ar putea fi decedată în locuința proprie.

Pentru deblocarea ușii de acces, la imobilul în cauză au intervenit pompierii argeșeni.

Polițiștii au identificat, în imobil, o femeie, de 51 de ani, decedată, care prezenta urme de violență.

Persoana bănuită de săvârșirea faptei, respectiv soțul acesteia, s-a prezentat la sediul Secției de Poliție Rurală Voinești din județul Dâmbovița, acesta aflându-se, în prezent, în custodia polițiștilor și urmând să fie condus la sediul Poliției din Argeș, pentru audieri.

Din primele verificări, nu au fost identificate, în trecut, sesizări la Poliția Municipiului Câmpulung, referitoare la o eventuală stare conflictuală între cei doi soți.

Locul faptei este asigurat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung.

A fost anunțat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, care urmează să efectueze cercetări, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale.”

Știrea inițială, ora 15.53

Crimă în Argeș!

O femeie a fost omorâtă cu un cuțit într-un apartament din Câmpulung. S-a întâmplat în cartierul Vișoi.

Potrivit primelor informații, victima ar fi o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani.

La fața locului s-au deplasat pompierii și poliția.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3