Donaris 930 x 122

pensiune rucăr

Argeș. Descoperire cutremurătoare într-o pensiune

Update, ora 13.52, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Nenorocire! Un polițist și-a încheiat socotelile cu viața, în timpul serviciului

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la o persoană care ar fi recurs la un gest suicidal, pe raza comunei Rucăr, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

În ziua de 16 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat de cetățenie nepaleză, ar fi recurs la un gest suicidal, fiind găsit decedat într-o încăpere a societății de cazare turistică unde acesta lucra.

Citiți și: Șocant! O tânără mamă s-a sinucis la câteva zile după ce a născut. Renunțase la copil

La fața locului au intervenit polițiștii Secției de Poliție Rurală Rucăr, care au constatat că cele sesizate se confirmă, verificările fiind preluate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Câmpulung.

În cauză urmează să fie înregistrat dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung,

Pentru stabilirea cauzei decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.”

Update ora 12.25

Bărbatul găsit fără suflare este un cetățean nepalez în vârstă de 30 de ani. Acesta lucra la pensiunea cu alți doi conaționali.

Acesta a fost găsit mort în mansarda pensiunii.

Știrea inițială, ora 11.56

Descoperire cutremurătoare la o pensiune din Rucăr.

Potrivit primelor informații, un bărbat a fost găsit astăzi fără viață într-una dintre camere.

Acesta și-ar fi pus capăt zilelor.

Ar fi vorba despre un cetățean nepalez.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90