Donaris 930 x 122

accident

Argeș: Dezastru pe șosea! Patru victime, printre care doi copii!

Update, ora 14.41, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că, un bărbat de 71 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Morărești, în direcția Pitești spre Vâlcea, în curbă la dreapta și condiți de carosabil umed, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu remorca unui autocamion, condus din sesnul opus de un bărbat de 56 de ani, din comuna Saligny, județul Constanța.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 71 de ani, precum și alți doi pasageri din autoturism, respectiv pasagera dreapta față, femeie de 69 de ani, și un copil minor, de 12 ani, au suferit leziuni, fiind transportați la spital pentru investigații medicale.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că persoanele care conduceau autovehiculele implicate nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”

Update, ora 09:44, ISU Argeș transmite: „În eveniment au fost implicate un autoturism și un autotren, forțele de intervenție ajunse la fața locului neidentificând persoane încarcerate.

Echipajele medicale au monitorizat patru victime, doi adulți și doi minori, pacienții fiind transportați la spital.

Paramedicii SMURD au preluat o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 70 de ani, care a suferit multiple traumatisme.”

Știrea inițială, ora 09:15 – Argeș. Accident grav pe cel mai periculos drum! Mai mulți răniți!

Un nou accident rutier grav s-a produs pe DN 7 Pitești – Rm. Vâlcea la Morărești.

Este vorba despre un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autocamion.

 

Din primele informații, este posibil ca 4 persoane să fie rănite.

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș sunt la fața locului pentru cercetări.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3