New Profesional Consult 930 x 122

comisari protecția consumatorului argeș condamnați

Argeș: Doi comisari de la Protecția Consumatorilor luau șpagă bani, bormașini și geci la reducere

Doi foști comisari de la Protecția Consumatorilor Argeș au fost condamnați pentru fapte de corupție.

Citiți și: Ce se întâmplă cu doctorița șpăgară din Pitești! Hotărâre de ultim moment

Este vorba despre Dumitru-Constantin Boboc și Paul-Constantin Zamfir.

Potrivit atitudineinarges.ro, în perioada februarie – aprilie 2021, aceștia ar fi cerut și ar fi primit de la șase oameni de afaceri din Argeș mai multe foloase, inclusiv sume de bani, pentru a trece cu vederea abaterile găsite în urma unor controale.

Citiți și: Argeș. Un polițist-examinator auto a primit ,,dragoste” pentru a o trece examenul

Pentru a nu mai aplica amenzi societăților comerciale găsite cu nereguli, cei doi comisari OPC Argeş au cerut la schimb și bunuri, precum bormaşini sau geci cu reducere, conform sursei citate.

Dumitru-Constantin Boboc și Paul-Constantin Zamfir și-au dat demisia din funcțiile pe care le dețineau la scurt timp după acuzațiile aduse de DNA Pitești.

Săptămâna trecută a venit și decizia instanței. Tribunalul Argeș l-a condamnat pe Dumitru Boboc la 2 ani şi 11 luni de închisoare, cu suspendare, pentru luare de mită și fals intelectual, iar pe Paul Zamfir la 2 ani şi 8 luni de închisoare pentru luare de mită.

De asemenea, în dosar au fost condamnați și șase reprezentanți ai unor societăți comerciale din județul Argeș. Aceștia au primit pedepse cuprinse între 1 an și 4 luni și 1 an și 7 luni.

Decizia instanței nu este una definitivă, ea putând fi atacată cu apel de către inculpați.

Sursă foto principal: atitudineinarges.ro/Google street view

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Ionescu spune:

    Două jogodii cu foamea-n gât!!! La pușcărie!!!

  • Ionescu spune:

    Jigodii…

  • vica spune:

    Lupu’ paznic la oi! Nu vedeti ce fete de excroci au. Cum e posibil sa-i pui pe astia sa controleze firmele?! Imi imaginez ce sef trebuie sa aiba astia! Astia sunt bugetarii exploatatori marca PSD- PNL pe care ii platim zi de zi,an de an, de n-avem de niciunele – strazi,spitale, scoli,parcuri,etc…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3