930×122 CAPRA 5

furt

Argeș: Doi tineri au furat un Logan, s-au plimbat cu el și i-au dat foc

Update, ora 15.32, Poliția Argeș transmite:

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

„În ziua de 20 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind furtul unui autoturism, și au reținut doi bărbați, de 28 și 24 de ani, bănuiți de săvârșirea faptelor ce fac obiectul cercetării.

Din cercetări, s-a stabilit că în noaptea de 17 spre 18 martie a.c., cei doi ar fi sustras un autoturism de pe raza localității Moșoaia, în împrejurarea în care acesta era neasigurată, cu cheia de contact în habitaclu.

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

Autoturismul în cauză a fost găsit incendiat, în ziua de 18 martie a.c., pe raza localității Albota.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat doi bărbați, de 28 de ani, din Moșoaia, și 24 de ani, din Băbana, bănuiți de furtul autoturismului, conducere fără a poseda permis de conducere și distrugere prin incendiere, în cauză fiind desfășurate cercetări conform art. 229, 335 și 253 din Codul Penal.

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Știrea inițială, ora 15.21

În noaptea de 17 spre 18 martie, doi bărbați din Băbana, respectiv Moșoaia, au furat de pe raza localității Moșoaia un autoturism marca Logan cu care ”și-au făcut de cap”.

Aceștia au ieșit cu mașina la plimbare pe drumurile publice, deși niciunul nu deținea permis de conducere.

În cele din urmă, cei doi indivizi au abandonat autoturismul pe raza localității Albota, după ce i-au dat foc.

Aceștia nu au scăpat basma curată așa cum probabil au crezut. Bărbații au fost identificați la scurt timp și reținuți.

Este vorba despre doi tineri de 28, respectiv 24 de ani. Unul dintre aceștia are antecedente penale.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90