EcoMoto 930×122

braconaj

Argeș: Dosar penal pentru braconaj. Un urs a murit imobilizat într-un laț

Dosar penal pentru braconaj.

Citiți și: Oficial – O femeie a fost atacată de urs când încerca să îl fotografieze

Polițiștii argeșeni fac cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj, în urma decesului unui urs, prins într-o capcană neautorizată.

În cursul zilei de 08 iulie a.c., în jurul orei 09.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, în pădurea aparținând Fondului de Vânătoare Retevoești, a fost găsit un urs, prins într-un laț.

Citiți și: Argeș. Gest revoltător al unui bărbat în preajma unei ursoaice cu 2 pui

La locul indicat s-au deplasat polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, împreună cu reprezentanți ai Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Argeș și Direcției Sanitar-Veterinare, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj, iar verificările continuă, sub coordonarea unității de Parchet competente, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90