Donaris 930 x 122

braconaj

Argeș: Dosar penal pentru braconaj. Un urs a murit imobilizat într-un laț

Dosar penal pentru braconaj.

Citiți și: Video – Urs văzut în apropierea Cetății Poenari

Polițiștii argeșeni fac cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj, în urma decesului unui urs, prins într-o capcană neautorizată.

În cursul zilei de 08 iulie a.c., în jurul orei 09.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, în pădurea aparținând Fondului de Vânătoare Retevoești, a fost găsit un urs, prins într-un laț.

Citiți și: Video – Argeșean scăpat din ghearele urșilor: „De patru ori m-a prins și mi-a smuls carnea”

La locul indicat s-au deplasat polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, împreună cu reprezentanți ai Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Argeș și Direcției Sanitar-Veterinare, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj, iar verificările continuă, sub coordonarea unității de Parchet competente, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441