Eurial 930 x 122

accident mortal

Argeș. Dramă: Femeia lovită de un mastodont a murit!

Argeș. Dramă: Femeia lovită de un mastodont a murit!

Citiți și: Accident mortal pe Autostradă, mai mulți mastodonți implicați!

Update

Poliția Argeș transmite:

Citiți și: Argeș. Accident mortal: Un bărbat a fost omorât de un șofer care e fugit

,,Femeia de 72 de ani, din Mărăcineni, care ar fi fost accidentată de un autocamion pe raza localității de domiciliu, în cursul zilei de 23 octombrie a.c., din păcate a decedat la unitatea medicală unde se afla internată.

Polițiștii au demarat procedurile pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului, în cauză urmând a fi efecuată o necropsie.

Ca urmare a decesului victimei, încadrarea juridică a faptei a fost schimbată din vătămare în ucidere din culpă, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.”

 

Știre inițială

În cursul zilei de ieri, vă informam că un grav accident s-a produs pe raza localității Mărăcineni, unde victimă a fost o femeie de 72 de ani.

Femeia ar fi traversat neregulamentar, fără să se asigure, fiind lovită de o basculantă condusă de un bărbat de 41 de ani.

Citește și: Ce mașini nu vor trece de ITP în 2024

În urma accidentului, femeia s-a fi ales cu piciorul amputat.

Ulterior, a fost transportată de urgență la spital, pentru a primi îngrijirile necesare.

Argeș. Dramă: Femeia lovită de un mastodont a murit!

Din păcate, victima a decedat la spital, urmând ca mâine să i se efectueze necropsia, în urma căreia se va stabili cauza morții.

,,Astăzi 23 octombrie, polițiștii rutieri au fost sesizați despre un eveniment rutier petrecut în comuna Mărăcineni, unde un pieton ar fi fost accidentat de șoferul unui autocamion.

Din verificările preliminare cu privire la evenimentul rutier, a rezultat că un bărbat de 41 de ani, din Cocu, care conducea un autocamion, pe raza localității Mărăcineni, în intersecția strada Lotași cu DN 73, la schimbarea direcției de mers spre stânga, ar fi accidentat o femeie de 72 de ani, din localitate, care s-ar fi angajat în traversarea drumului, fără să se asigure.

În urma evenimentului rutier, femeia a fost transportată la spital suferind leziuni la nivelul membrului inferior stâng.

Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în care cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”, transmitea,  în cursul zilei de ieri, Polița Argeș.

Amănunte puteți re (citi) AICI.

Puteți adăuga comentarii la acest articol pe pagina de Facebook, AICI.

Foto: Arhivă ePitești.ro

PIZZERIA SAPORI 555 222
New Profesional Consult 570×90