930 x122 grota rece

nunta

Argeș. Era să fie sfâșiat de urs lângă un Restaurant vestit! Video

Argeș. Era să fie sfâșiat de urs lângă un Restaurant vestit!

Citiți și: Ro Alert lângă Pitești! Animal extrem de periculos a fost văzut!

Urșii sunt din ce în ce mai prezenți în zona de Nord a județului Argeș, uneori chiar aproape de oameni.

Așa s-a întâmplat, după cum se vede din imaginile următoare, și cu un argeșean care a văzut un urs în zona Restaurantului „La cetate” din apropiere de Cetatatea Poenari de pe drumul spre munte în Arefu.

Citiți și: Momentul când un urs își face apariția pe Bulevardul Pardon din Câmpulung

Ursul se plimbă printre mașini, iar bărbatul încearcă să îl alunge, dar este îndepărtat din zonă de către alți participanți la eveniment, inclusiv patronul unității.

Oamenii se tem că ursul poate face mari probleme dacă este provocat, de unde și comportamentul lor temător.

Cel care reușește să îi convingă pe oameni că este periculos să ajungă la urs este chiar managerul localului care s-a mai confruntat cu astfel de situații.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

6 comentarii

  • meh spune:

    Pai cine arunca mancare ursilor asta vara si li se parea amuzant??

  • Dan spune:

    E corect ca tot noi oamenii suntem de vina, adică cei care i-au încurajat pe ursi sa se apropie de oameni. Acum plătim cu toții. Autoritățile, care, de ani de zile nu au nu au reușit mai nimic serios, acum trebuie sa găsească soluții, pentru a nu distruge ce mai merge cu adevarat, adică turismul și agricultura. Și nu prea exista multe… Oricum, mai în gluma, mai in serios, dacă deja au ajuns în Pitești, facem pariu ca în curând ursii vor face „greva” pe la Palatul Parlamentului?? 😁Atunci sa vedem ce le promit guvernanții…

  • Irina spune:

    pt Dan si cei care gandesc similar: Intr-adevar, oamenii sunt vinovati pentru ceea ce se intampla acum. Dar nu pentru ca noi, oamenii, le dam mancare (lucru, de altfel, gresit!), ci pentru ca le am acaparat cu lacomie habitatul. Am taiat paduri pentru a ne construi case, pensiuni sau partii de ski. Totul pentru confortul nostru, fara a ne gandi si la animale! Haideti sa ne gandim cum am proceda in cazul in care alte vietuitoare, mult mai puternice decat oamenii, ar veni si ne-ar distruge casele, gradinile, spatiile in care ne ducem traiul zi de zi!

  • Alexandra spune:

    noi,oamenii suntem de vina,ei nu mai au ce sa mănânce in padure,sunt la fel ca si noi,nu ai ce sa mananci te duci si cauti la vecini nu?Au distrus padurile,nu le mai duce nimeni mancare si apoi ii filmam si ne pozam langa ei sa dam bine pe fcb.Autoritatile nu au luat masuri cu cei care taie padurile ilegal,apoi cu bietii ursi…

  • Ursu spune:

    la noi s au inmultit necontrolat,deorece sant protejati de lege,nimeni nu a invadat,si distrus habitatul ursilor asa cum sustin unii.Ideea este ca in tarile din muntii Alpi(elvetia,franta,italua,austria,germania)prin lege au fost starpiti,deoarece sa consuderat că este mai importantă viata oamenilor si turismul decat prezenta ursilor
    la noi conform legii cine drc ds 10mii €sa impuste,un urs,sant atati de multi incat sant un pericol pt copii,oameni,gospodarii,ar trebui impuscati urgent asa cum sa facut in tarile civilizate din vestul europei.

  • Irina spune:

    Nu noi cetățenii le-am tăiat pădurile,nu noi ne însușim banii alocați pentru hrana lor zilnică ce ar trebui pusă in locurile amenajate asa cum se facea intotdeauna. Mai terminați odată cu ” vina noastră” a cetățenilor. Pădurile au fost defrișate cu știrea celor care conduc țara si a padurarilor care si-au umplut buzunarele furand banii alocati pt hrana. Autoritatile trebuie sa ia masuri urgente,care sa protejeze cetatenii. Daca s-au inmultit fara masura,trebuiesc impuscati. Nu se poate sa protejezi animalul salbatic,iar viata oamenilor sa nu conteze.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90