930 x122 grota rece

accident

Argeş: Eveniment rutier cu doi copii implicaţi. Poliţia şi SMURD prezente

Argeş: Eveniment rutier cu doi copii implicaţi.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

UPDATE ORA 10.35: „Evenimentul rutier va fi protocolat ca tamponare de către polițiștii Serviciului Rutier Argeș. Cauza producerii a fost nepăstrarea distanţei regulamentare”, precizează IPJ Argeş.

 

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Ştirea iniţială – ora 10.26

Doi minori în vârstă de 10 – 12 ani au fost implicaţi într-un eveniment rutier produs pe raza localităţii Drăganu. Două autoturisme au intrat în coliziune, însă impactul nu a fost unul violent şi persoanele aflate în vehicule au scăpat doar cu o sperietură zdravănă.

 

La faţa locului au intervenit pompierii ISU Argeş cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD, precum şi poliţişti rutieri care efectuează cercetări. Din primele informaţii, şoferul aflat la volanul maşinii Volkswagen cu numere de Bulgaria, a lovit, venind din spate, autoturismul Opel de Bucureşti.

Cel mai probabil, evenimentul va fi protocolat ca tamponare – întrucât nu au existat victime.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90