930×122 CAPRA 5

barbat trimis în judecată

Argeș: Fată de 15 ani, agresată sexual de un bărbat de 70 de ani, la ocazie

O fată de 15 ani a fost agresată sexual de un bărbat de 70 de ani care a luat-o la ocazie. Incidentul s-a produs în luna august a anului 2021. Bărbatul a fost trimis în judecată.

Citiți și: Argeș. A luat-o cu forța și a sechestrat-o! Ce s-a întâmplat e scenariu de film

IPJ Argeș transmite:

„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

Citiți și: Apel halucinant la Poliție! I-a fost violată fiica minoră

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 19 august a.c., o minoră de 15 ani, care a plecat cu un autovehicul de ocazie, a fost agresată sexual de către conducătorul autoturismului, identificat ulterior în persoana bărbatului de 70 de ani.

Reamintim că în ziua de 21 septembrie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”

Foto: descriptiv/ Sursă: observator.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3